19:30

FBC Engelholm B

Referat

Referat: Bromölla IBK - FBC Engelholm B

En tuff match på förhand och en första period som vi gärna vill glömma och som vi aldrig riktigt återhämtade oss ifrån.
Engelholm va väldigt effektiva i första perioden och gjorde mål i princip på alla de chanser dom hade - och att vi sedan startade andra perioden med att släppa in ett mål efter 15 sekunder gjorde det inte bättre.

1-6 efter en period och 15 sekunder blev en alldeles för jobbig uppförsbacke, Engelholm får också momentum efter detta och gör det väldigt bra.
Vi gör en del rockader i femmorna vilket ger bra effekt. Dock har vi inte marginalerna på vår sida och har svårt att få in bollen. Cred till Engelholm också som gör det bra försvarsmässigt och gör det väldigt svårt för oss.

Det vi tar med oss ifrån denna matchen är att samtliga krigar i 60 minuter och att vi aldrig ger upp.
Nästa match är emot Sofiero som spelar ett liknande spel som Engelholm och förhoppningsvis kan vi ta med oss lärdomar ifrån denna matchen.